车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

深夜天河边度有5蚊洗车?

楼主
鉴于过年后洗车全升价,仲要洗唔干净,好唔想帮衬呢D洗车档,而且部车成日停室外,洗洗外壳已经OK。唔知广州大道北有无呢D街边水喉洗车档呢?

该贴已经同步到 sevena的微博
收藏收藏
沙发
5蚊?没呢只歌仔唱啦。。。。。。
板凳
广州大道南很多啊,深夜和早上6点多都有,一般都是的士在洗。
地板
天河就黄埔大道~~差不多到员村二横路,东憬和润都中间那条路,旁边有个工行~~~不知道是不是5元,路过没有洗过
地下室
原帖由 skyyi 于 2011-3-14 23:50 发表
广州大道南很多啊,深夜和早上6点多都有,一般都是的士在洗。

太远啦,想找家附近的
不你说你在住 哪。怎么告诉你
棠下后边有
黄石立交有
太阳城广场旁凌晨时分
原帖由 一路顺风 于 2011-3-14 23:55 发表
天河就黄埔大道~~差不多到员村二横路,东憬和润都中间那条路,旁边有个工行~~~不知道是不是5元,路过没有洗过

好,去看看
原帖由 吱叁肆狼 于 2011-3-15 00:09 发表
太阳城广场旁凌晨时分

这度近D,谢谢
原帖由 sevena 于 2011-3-15 00:10 发表

好,去看看

洗完记得写个洗后感。。。如果又平又靓,以后路过也帮衬一下,路过很多次都没有洗过。。。
如果有时间可以来云台花园附近的话,我可以免费全天提供自助洗车。不过5蚊的洗车天平架银河附近多得是,但你要考虑虽然平但你要落车跟足全程,因为距地洗完的士后毛巾都好多沙粒,特别是洗完擦干车的步骤,经常因为毛巾有沙粒你的爱车会刮花,我也见不少,我喜欢自己洗车,因为在洗车过程中就是你对你的爱车检查的过程。 我将要离开车网了需要的可以车迷通我
7姑真辛苦,早上冇得懒,为佐霸车位,晚上冇得训,为佐洗车仔,而且洗完车,第朝实落雨,哎!
原帖由 一路顺风 于 2011-3-15 01:52 发表

洗完记得写个洗后感。。。如果又平又靓,以后路过也帮衬一下,路过很多次都没有洗过。。。

洗过好多次啦,宜家想揾屋企附近咋,平就平,靓肯定唔够洗车档洗得好啦,净帮你冲外壳,抹干净就算嘎啦,如果要求唔高好似我咁成日停路边好日唔洗一次车路过咪洗下咯,
原帖由 我是小梁 于 2011-3-15 04:00 发表
如果有时间可以来云台花园附近的话,我可以免费全天提供自助洗车。不过5蚊的洗车天平架银河附近多得是,但你要考虑虽然平但你要落车跟足全程,因为距地洗完的士后毛巾都好多沙粒,特别是洗完擦干车的步骤,经常因为毛 ...

自助洗车好攰喔,我又唔係你哋呢D大只佬,上次朋友屋企有水枪我都揸唔稳啊。。。谢谢你先
我就住天平架啊,点解唔见有,以前屋企门口有外省两公婆洗得几干净嘎,就係一个亚晕搞到人哋无得捞,要发掘下其他地方先得了;
毛巾有沙粒就真係麻烦,唔通我自带毛巾?
原帖由 独行肥侠 于 2011-3-15 05:06 发表
7姑真辛苦,早上冇得懒,为佐霸车位,晚上冇得训,为佐洗车仔,而且洗完车,第朝实落雨,哎!

做人都係咁辛苦,无得避,辛苦命啊
桂花岗、政民路周围都系,5文一次