车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

我掉了个螺母

楼主
今日上金盾查询违章,发现公司部车系荔湾区俾阿蛇当场抄牌,我地果日部车根本无出过外,随即过去荔湾大队复查,发现当事人根本不认识,叫佢地提供照片,居然话当场开单无影到相,仲叫自己提供证据到机动大队,而且15日后既滞纳金要车主本人承担,甘米好西无辜,等佢几时捉到部套牌车先初理,我叼佢个螺母,咁米先帮个扑街交左罚单再处理?咁捉唔到呢?米要帮只扑街长期交罚单?甘既办事方式,天理何在?
收藏收藏
沙发
箱媒体求助试下。
板凳
:lol
不是这样你还想怎样?
地板
媒体都唔会理你D湿碎嘢啦?!又唔系新鲜事
地下室
原帖由 kelven 于 2009-12-11 14:32 发表
媒体都唔会理你D湿碎嘢啦?!又唔系新鲜事

因为呢件事,你衍生出其他大祸野,甘就唔湿碎了..好似杨大侠果D~~~~
吴使惊,现场执罚嘅吴会影响车嘅车管业务,好有可能系条差佬抄错车牌或者系录入错误嘅啫,如果个条粉肠一直吴去交罚款嘅,到佢年审个时就会卡住架啦,吴使理佢嘅.
至弊宜家唔知部车比人套牌定个不负责任既差佬抄错车牌,我个人觉得多数都系个差佬抄错多喇!因我地部车尾数系M,多数只不负责任抄左N居多啦,但果D西人抄错系唔会理你嘎!又唔系罚佢,错米由佢错落去啰!所以最头痛既系,捉唔到果部车,永远唔知被套牌定抄错牌。
箱媒体求助试下。