车迷网

扫一扫,访问微社区

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

有无人一齐拼富力君悦自助餐券?

楼主
无券系288+15%,酒店买券1680 10张,听讲之前系1380,打过电话去问已经升左价了,我自己要6张带爸妈去食,剩4张,睇吓有无人拼一下。
有效期系购买日起两个月,3岁以下小朋友免费,超过就要用一张券,暂时无使用日期限制,者系圣诞都用到,去食前电话预约得到就OK。
具体有咩食大家睇吓POCOER去FB既贴。我想今个星期稳日中午去买,要就尽快复我喇~

http://gz.food.poco.cn/commendDe ... html#photo_img_list

http://gz.food.poco.cn/commendDetail-htx-id-689993.shtml
收藏收藏
沙发
我有4张168的,要唔要?
板凳
你既有效期到几时?我要6张吾够,睇吓拼成点到时再讲。
地板
两个月,11月21号的
地下室
或者我帮你问下仲有没2张?
我要晒,4张,唔该
唔知泰妹系要同我一起拼定还是要晒COMBOY同学既,如果要COMBOY同学既甘我继续求拼。。。如果同我拼甘我可能后日去买,你车迷通个联系方式比我到时通知你。

当然如果comboy可以帮我稳多两张,甘我就直接要你既唔洗去买啦。。。搞到好复杂
同你SHARE啊,你几时去买?我点样挪?
间野真系几贵下架

不过个甜品又几好吃既.......
其实RIZT CARTON都唔错,我都几中意!
OK,多谢晒。我星期三或者星期四去买,你可以过来我铺头拿,系体育东中森名菜后边,又或者如果你系珠江新城附近既,我买左即刻拿过去比你又得。就你咯。。。
RITZ CARLTON有券衣回事?我七月两个人走去食,比钱食既喔!我觉得点雪蟹脚太细了,点蚝又好瘦,其他选择既野又少点,甜品就真系正。暂时觉得最抵食系东莞PULLMAN,我SIGN IN左ACCOR MEMBER,有得BYE ONE GET ONE,点三文鱼好厚好有口感,蚝肥美,雪蟹脚好大只。下次你如果过东莞我比张卡你用啊,用英文名同性别就的OK。
0甘RITZ CARTON就无券呢回事,我系中午去既,D野都OK,不过唔会摆晒上台,要去点先整...
我或者星期五下午去稳你挪啦,到时候你俾信息留地址俾我咯,唔该晒...
之前138的,可惜俺病了去不到
甘版主真系唔抵,家阵去食就要比贵三十。我都好耐无上POCO,如果唔系早知道买左就好。
想夹2张仲有无位啊
原帖由 onion 于 2008-11-25 09:59 发表
想夹2张仲有无位啊

我同泰妹刚好10张了,不如问吓comboy,居有4张21号买既睇吓可吾可以转两张比你。